Obiteljski restoran

Naša povijest

Omiljeni obiteljski restoran od 1971. godine

Restoran Kompa je ugostiteljski objekat s dugom tradicijom koja datira od 1971. godine, kada je radio pod imenom "kod Ruže".
Restoran Kompa leži uz desnu obalu rijeke Drave s terasom koja u vrućim ljetnim mjesecima pruža osvježenje svojim gostima, a u večernjim satima može se uživati u prekrasnim zalascima sunca. Uz široku gastronomsku ponudu, organiziramo: svatove, rođendane, obljetnice mature te druge proslave.
Radujemo se Vašem dolasku.

Restaurant Guru Restoran Kompa nagrada za najljepši pogled u gradu Osijeku

Nagrada za najljepši pogled u Osijeku

Restaurant Guru preporuka za Restoran Kompa

Preporuka za Restoran Koma

Najbolja usluga u Osijeku

Restoran Kompa u medijima

Restoran Kompa sad je mjesto gdje žena može podojiti svoje dijete. U principu, žena to može učiniti bilo gdje, no na ovaj način majke koje se nađu u situaciji da trebaju podojiti dijete, znat će da to ondje mogu normalno učiniti, da se ne moraju osjećati neugodno, već se mogu opustiti i na miru i opušteno podojiti svoje dijete. Inače, ne mora to nužno biti kafić, već bilo koja ustanova, čak i kazalište, i uvijek je moguće sklopiti sporazum na godišnjoj razini i na taj način osigurati dojiljama da se osjećaju ugodno - ispričala je prim. mr. sc. Maja Štimac naglašavajući svjesnost o važnosti dojenja, jer nije svakoj majci ugodno podojiti dijete dok je okolina gleda na čudan način.
BREAST FEEDING SPOT
Restoran Kompa podržava dojenje u svom prostoru
Komarci su, nažalost, osječka ljetna svakodnevica, protiv koje se građani bore kako znaju i umiju. A da bi svojim gostima omogućili nesmetan boravak na ljetnoj terasi, u restoranu Kompa konobar, uz kavu ili hladno piće, gostu “posluži” i - Autan, sredstvo protiv komaraca. Budući da se spomenuti restoran nalazi u Splavarskoj ulici, tik uz dravsku obalu, gdje komaraca ima “kao u priči”, ne čudi što su gosti oduševljeni tom gestom.
Već otprilike dvije godine imamo praksu ponuditi gostima sprej protiv komaraca. Danas je to postalo neizbježno, u takvom smo gradu. Reakcije gostiju su odlične. Drago im je da se brinemo o njima, da činimo sve kako bi se u našem ugostiteljskom objektu osjećali ugodno.